Vezető szintű kurzusok


A legrégebbi iskola Pécsett. A Polipsó 1997-ben alakult a NAUI (National Association of Underwater Instructors) tagjaként. Alapítója Buczkó Csaba NAUI Course Director, NAUI First Aid és CPR Course Director, NAUI Technical Instructor és DAN Instructor.

Évente kb. 50 búvár teszi meg az első uszonycsapását nálunk. Közülük sokan további minősítéseket is szereznek folyamatosan.

Az általunk tartott tanfolyamok tartalmazzák: az elméleti oktatást, uszodai oktatást, terem és uszodabérlést, egy merülési naplót és táblázatot, füzetet, tollat, a palacktöltést (belföldön), felszerelésbérlést, búvárigazolványt, oklevelet, pólót és egy kis meglepetést!

KEDVEZMÉNY:

  • Ha elhozod egy barátodat kezdő tanfolyamra, a következő tanfolyamodból 5.000 Ft kedvezményt kapsz!
  • Ha nálunk tanulsz és képzed magad, BÚVÁRBOLTUNKBAN a legkedvezőbb áron veheted meg felszerelésed (5-30% árengedmény - egyedi árak)!

 

Divemaster - Búvármester
A tanfolyam elméleti és gyakorlati oktatásból áll. Ehhez tartoznak még a nyíltvízi merülésvezetői gyakorlatok, különböző körülmények között. A kurzus elvégzése után hivatásos búvárrá válsz és ezzel a szakmával a világ bármely területén, mint Divemaster munkát vállalhatsz.

Jelentkezés: 18 éves kortól, Master Scuba Diver és Scuba Rescue Diver minősítés + 60 merült óra szükséges.

Divemaster tanfolyam ára: 160.000 Ft + 150 USD (tagdíj) + 400 EUR (reg. csomag)

 

Instructor - Oktató
A tanfolyam elvégzése után Búvároktatóvá válsz, ami nagy felelősség, de egy csodálatos hivatás. Megtaníthatod az embereknek a víz alatti világ biztonságos megismerését és olyan búvárokat képezhetsz, akik a világon mindenütt megállják a helyüket a búvártársadalmon belül.

A kurzus 10 napig tart, kemény szellemi és fizikai próbatétel!

A NAUI oktató az alap szinttől a divemaster szintig mindent oktathat + 14 specialitást (spec. kurzusoknál felsorolva) + elsősegélynyújtást és újraélesztést.

 

Jelentkezés: 18 éves kortól, divemaster minősítés és 120 merült óra szükséges.

Instructor + First Aid & CPR Instructor tanfolyam ára: 1.500 EUR + 280 USD (tagdíj) + 770 EUR (reg. csomag)

 

 

Instructor Trainer

Instructor Trainer Workshop elvégzése után, ha a NAUI jóváhagyja a kinevezésed: lehetővé válik számodra, Instructorok kiképzése.

Instructor Trainer Workshop ára: 1.500 EUR

 

 

Course Director

Course Director Workshop elvégzése után, ha a NAUI jóváhagyja a kinevezésed: lehetővé válik számodra, Instructorok kiképzése és levizsgáztatása, valamint Instructor Trainer Workshop tartása.

Course Director Workshop ára: 2.000 EUR

 

Polipsó Búváriskola Pécs - oktatás, túrák, felszerelések