Polipsó Búváriskola Pécs

A Polipsó búváriskoláról

A POLIPSÓ, a mi búváriskolánk, a legrégebbi búváriskola Pécsett. A Polipsó 1997-ben alakult a NAUI (National Association of Underwater Instructors) tagjaként. Alapítója Buczkó Csaba NAUI Course Director, NAUI First Aid és CPR Course Director, NAUI Technical Instructor és DAN Instructor. Az elmúlt évek során több sikeres túrát szerveztünk a világ számos tájára. Az itt és a különböző tanfolyamokon szerzett élmények és tapasztalatok tették az iskola oktatóit és divemastereit a régió legfelkészültebb búváraivá, akik ezt a tudást adják tovább tanfolyamainkon és túráinkon. Évente kb. 50 búvár teszi meg az első uszonycsapását nálunk. Közülük sokan további minősítéseket is szereznek folyamatosan. Eddig 10 oktatót és több mint 50 divemastert képeztünk ki, akik közül a legeredményesebbek: Kovács Judit, Tóbiás Zoltán, Melegh Andrea, Kádár Péter, Terjék József, Gyurokovics Gábor, Szabó Tamás, Szlezák Antal, Szalai Péter, Dr. Kádár János, Kádár Éva. Ők segítenek vezető oktatónknak a tanfolyamokon és a túrákon. Nélkülük nem lehetne búváriskolánk ilyen sikeres.

 

   
 Buczkó Csaba
NAUI Course Director
NAUI First Aid és CPR Course Director
NAUI Technical Instructor
DAN Instructor
Kovács Judit
divemaster
       
Tóbiás Zoltán
staff instructor
Melegh Andrea
instructor

Kádár Péter
instructor

Terjék József
divemaster
Gyurokovics Gábor
divemaster
Szabó Tamás
divemaster
Szlezák Antal
divemaster
 
 

Szalai Péter
divemaster

 
 
  Dr. Kádár János
divemaster
Kádár Éva
divemaster

 

 

 

búvár, palack, maszk, Pécs, pécsi búvár, octopus, uszony, merülés, reduktor, mélység, Adria, snorkel, computer... 

Pécsett a Kovács Béla u. 40. szám alatt található búvárboltunk, ahol a hobbi felszerelésektől kezdve a legprofibb, speciális kiegészítőkig mindent megtalálsz.
Nagyon sokféle terméket forgalmazunk, szinte nincs olyan márka, ami nálunk nem található meg. Az olcsóbb amatőrtől a drágább profi búvárfelszerelésekig minden igényt kielégítünk.
A következő márkákat forgalmazzuk a teljesség igénye nélkül: Sepadiver, Aqualung család (Technisub, Spiro, Seaquest, US Divers), Scubapro, Uwatec, Mares, Poseidon, Beuchat, Seac Sub, Cochran, Megasport, Camaro, Apeks, Suunto, Bare, Cressi.

Boltunk nyitvatartási ideje: hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig.
Kifejezetten jó üzleti kapcsolatot alakítottunk ki a különböző termékek beszállítóival, így a különleges kéréseknek is rövid időn belül eleget teszünk.

 

 

Polipsó Búváriskola Pécs - oktatás, túrák, felszerelések